Close
Skip to content

Synthetisch Teak

Synthetic Boat Deck

PlasDECK is een gepatenteerde optie voor bootvloeren van synthetisch teak die de elegante uitstraling van een teakdek geeft zonder het tijdrovende en kostbare onderhoud dat gepaard gaat met een natuurlijk houten teakdek. PlasDECK is gemaakt van flexibel PVC, dit materiaal is gemakkelijk te bewerken en te onderhouden. Het is de perfecte optie om uw boot te upgraden en uw oude teakdek te vervangen. PlasDECK zal jarenlang bestand zijn tegen de zon en de zee, terwijl u meer van uw vrije tijd geniet.

PlasDECK is speciaal samengesteld met ingrediënten die voorkomen dat het materiaal na verloop van tijd uitdroogt of barst. Het heeft ook de hoogst mogelijke UV-bescherming om verkleuring te voorkomen, antischimmelremmers, superieure hechting… en PlasDECK kan met trots zeggen dat we de enige optie voor synthetische teakhouten dekken zijn die in de VS is gemaakt! Met meer dan 20 kleuren om uit te kiezen, is PlasDECK de meest aanpasbare scheepsdek optie op de markt.

Marine Teak Decking

Onze producten

Dit product is uitsluitend te bestellen na een vrijblijvende offerte vanuit BSP-Benelux.

PlasDECK syntethische Teak

Van advies tot levering mag u het beste van ons verwachten. Coatings, primers, lakken etc… van Stopanni of uw scheepsdek voorzien van ‘s werelds beste synthetisch teak van PlasDeck. Net als u willen wij alleen het beste voor uw schip. Particulier of professional, een sloep of superjacht. Kwaliteit is onze kracht!

Postadres

PRIVACY

COPYRIGHT